Kézzel készített Kínai erhu hangszer Lulinsheng két csillag erheen táska íj küldeni erhu selfstudy könyv

rating

SKU: t1252

Üdvözöllek látogató a bolt!

Erhu

Az erhu is nevezik nanhu ("dél-hegedű"),néha ismert a Nyugati, mint a "Kínai hegedű" vagy a "Kínai két string hegedű," egy twostringed meghajolt hangszer, használt, mint szólóhangszer, valamint a kisebb együttesek, nagy zenekarok. A legnépszerűbb hangszer a huqin család a Kínai meghajolt, vonós hangszerek, együtt a zhonghu, gaohu, banhu, jinghu, sihu, de sokan mások is. Használható mind a hagyományos, valamint a kortárs darabok, ez egy sokoldalú eszköz.

Az alkatrész a erhu:

Qin tong, hangdoboz, vagy rezonátor test; ez hatszögletű (liu jiao, dél), nyolcszögletű (ba jiao,északi), vagy ritkábban kör.

Bőr, készült a python. A python bőrt ad az erhu a jellegzetes hangot.

Qin gan, nyak.

Qin tou, felső vagy tipp nyak, általában egy egyszerű görbét egy darab csont, vagy műanyag tetején, de néha díszesen faragott egy sárkány fejét.

Qin-csou. tuning csapok, hagyományos fa, vagy fém gép felszerelés csapok.

Qian jin, dió, készült string, vagy ritkábban egy fém kampó.

Nei xian, bent vagy a belső string, általában hangolva D4, legközelebbi játékos.

Wai xian, kívül, vagy külső string, általában hangolva A4-es.

Qin anya, híd, fából.

Gong, íj, van csavar eszköz, hogy változik íj haj feszültség.

Gong gan , íj botot, készült a bambusz.

Gong mao (íj haj, általában fehér lószőr.

Qin dian, pad, egy darab szivacs, úgy érezte, vagy ruhával között helyezkedik el a szálat, a bőr alatt, a híd, hogy javítsa a hang.

Qin tuo - bázis, egy darab fából csatolt alján a qín tong, hogy egy sima felületet, amelyen pihenni a lábát.

Játszik technika

Tuning

Az erhu szinte mindig van hangolva, hogy az intervallum az ötödik. A belső string (legközelebbi játékos) általában hangolva D4, valamint a külső string A4. Ez ugyanaz, mint a két középső szálat a hegedű.

Pozíció

Az erhu játszott ülve, a hang doboz tetején helyezkedik el a bal kezét, a nyakát, a függőlegesen tartott.

Jobb kéz

Az íjat tartott egy alattomos markolat. Az íj haját igazítja, így kissé laza. Feszültség által az ujját a jobb kezén. Az íj haj kerül között a két szálat, mindkét oldalán az íj haj előállítására használják a hang, a játékos tolja az íj, a testtől, amikor meghajolt a karakterlánc (a külső string), majd húzza befelé, amikor meghajolt a "belső"

D húr.

Eltekintve a szokásos meghajolva technika a legtöbb darab, az erhu is szedett, általában használ a második ujját a jobb kezén. Ez termel, száraz, tompa hang (vagy ha a nyitott húrok a megkopasztott, a hang valamivel több rezonancia), amely néha kívánt a kortárs darabok.

Bal kéz

A bal kéz megváltoztatja a hang a húrok megnyomásával a string a normális, harmonikus pontot. Mivel a készülék nem rendelkezik bund, a hang kissé zavaros, de rezonancia. Technikák közé tartozik hua yin (diák), rou xian (vibrato), huan ba (változó pozíció), stb.

Ha félsz, hogy nem játszik erhu, nem számít, kérlek, ne aggódj, küldünk egy angol verzió

önálló tanulás könyv .Könnyű megtanulni .

Erhu kézzel készített Kínai erhu hangszer dunhuang ébenfa eladó a táska íj ingyenes szállítás a DHL express termék részletek

 • FELSŐ ANYAG: Fa
 • Márka Név: SevenAngel
 • Méret: 6
 • Név: kína erhu
 • Készülék Típus: darab
 • Csomag Súlya: 2.0kg (4.41lb.)
 • Csomag Méret: 80cm x 15cm x 10cm (31.50in x 5.91in x 3.94in)

Címkék: kínai erhu, kínai hangszerek erhu, erhu kínai hangszer, Az olcsó kínai erhu, Magas Minőségű kínai hangszerek erhu, Kína erhu kínai hangszer, a Szállítók.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó
Arany Színű Orangza Tok méret 13X18CM, Ajándék Csomagolás Zsák Összehúzható, Édesség Csomagolás Zsebében. Ingyenes Kiszállítás---100/Tétel----- Cikkszám: Géz Táska Méret: 13CM x 18 CM Szín: Arany színű (Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez weblink az rendelésére Arany Színű táskák)
Ft4 565 Ft4 247
Kapcsolódó
HuiCheng elektronikus (H. K) CO.,KFT. A Cég - kapott támogató műveletek a következők: Tipp : Az ár abszolút előny, mert számos, azóta van ez, hozzátéve, az új fajták , a nem teljes körű , kérjük a vásárlást , ha szeretnéd megvásárolni több elem , lehet, hogy egy listát , oszlop neve, de jó mennyiség, adok neked egy ár kiszámítása . Az ellenőrzés
Ft7 951